MAGLITE ML150LR LED punjiva svjetiljka

Naša nova punjiva LED svjetiljka. Dotjerana dizajnom i pojačana kroz godine predanog rada MAGLITE® Punjiva ML150LR™ LED svjetiljka prepoznata je od profesionalaca diljem svijeta.
Dizajnirana da pruža savršenu svjetlost. Dolazi u kompletu sa punjivim uloškom, punjačem (12V i 220V) postoljem za punjenje. Sada sa više mogućnosti i duplo dužeg trajanja baterijskog uložaka. Radi na punjivi LiFePO4 baterijski uložak. LiFePO4 baterijski uložak ima  do 2000 punjenja.  Vrlo se lako montira u svim pozicijama. Vrijeme punjenja je skraćeno na 2,5 sata, te se ne može prepuniti.
Sada sa višenamjenskim prekidačem. Mogućnost rada sa 100% jačinom svjetlosti ( 1082 lumena ), 25% jačinom svjetlosti ( 138 lumena ), Eco mod ( 25 lumena ), ima mogućnost stalnog blicanja ili blicanja po nekoliko puta u minuti. Elektronički prekidač može se koristiti u 5 operacijska moda

Kućište od anodiziranog aluminija, otpornog na visoke temperature. Vrlo se lako montira u svim pozicijama, mogućnost punjenja na raznim mjestima, u domu i automobilu.

 


Ispis   E-mail